PARTNERE

MICROSOFT OG QBS

SystemConnect er certificeret Microsoft og QBS partner på Microsoft Dynamics C5 og NAV.

MINUBA

SystemConnect og Minuba har i fælleskab udviklet en integrationsløsning, der gør det muligt at sende stamdata (debitor) fra Microsoft Dynamics NAV til Minuba. Ligeledes sendes der financielle poster fra Minuba til Microsoft Dynamics NAV’s finanskladde.
Minuba er et WEB-baseret sags- og tidsregistrerings system.

DYNALOGIC

SystemConnect og Dynalogic har samarbejde omkring tidsregistreringsløsningen JobManager, der behander Komme/Gå, Sags-, Montage-, og Produktionsregistreringer. Løsningen er baseret på virksomhedens overenskomster og lokalaftaler, og kan eksportere beregnede løndata til eksterne lønsystemer.

JobManager er et integreret modul i Microsoft Dynamics NAV.

LESSOR

SystemConnect er partner hos Lessor. Lessor har udvikles et løn modul til Microsoft Dynamics NAV

Hvis du synes, at lønbehandlingen er forbundet med ineffektive processer, så ligger løsningen lige for, når du står med NAV i hånden.

Når du bruger Lessor Payroll til NAV, så udnytter du de data, du allerede har om dine medarbejdere i NAV, der er vigtige i forhold til lønarbejdet.

Det er oplysninger som navn, adresse, cpr. numre. Afhængig af hvad du bruger NAV til i virksomheden, kan det række langt videre end det. Du kan for eksempel udnytte oplysninger som timeregistreringer og kørsel.

© 2020 SystemConnect