Dynamics C5

Microsoft Dynamics C5 er fra version 2014 et helt nyt økonomisystem baseret på den velafprøvede og robuste NAV-teknologi.

Der er dog ikke "kun" tale om en Dynamics NAV (der tidligere var kendt under navnene Navision og Navigator).


Dynamics C5 er specielt tilpasset til dig og din mindre danske virksomhed og er derfor målrettet til at hjælpe dig i gang med effektiv økonomistyring. Er du nystartet iværksætter eller driver en veletableret lille virksomhed er Dynamics C5 helt klart dit rigtige valg!
 

 

Klik her og se hvad Dynamics C5 kan - vi har gjort små danske instruktionsvideoer klar til dig her! 

 

Ønsker du at installere Windows-klienten af vores live-demo af Dynamics C5 2014, så skal du installere disse programmer, hvis du ikke har dem i forvejen:

Alternativt kan du starte webklienten direkte i din browser ved at klikke her!

 
Du skal bruge en af følgende loginnavne, der arbejder i hvert deres test-regnskab:
VIGTIGT: Virker et login ikke, så prøv et andet. Det skyldes at nogen har skiftet kodeord på brugeren - og det er helt ok at gøre, men det bliver nulstillet hver uge.

Login Kodeord
C5-demo1 C5-demo1
C5-demo2 C5-demo2
C5-demo3 C5-demo3
C5-demo4 C5-demo4

 

Bemærk at:

  • Der er tale om et delt system, dvs. alle der logger ind med samme brugernavn arbejder i samme database
  • Demosystemet er med vilje opsat ret frit - det er fx muligt at skifte kodeord, hvorfor du ikke kan forvente at alle ovenstående kodeord virker. Det kan du til gengæld udnytte hvis du og dine kolleger vil lave en fælles test - skift kodeord til kun et i kender og brug så samme loginnavn
  • Alle loginnavne, kodeord og databaser nulstilles efter behov og mindst hver uge (natten mellem søndag og mandag)
  • Webklienten OGSÅ kan afvikles på tables og/eller mobiltelefoner mv. Kun Internet Explorer supporteres 100%, men andre browsere fungerer med enkelte begrænsninger
  • Windowsklienten - og de to andre programmer - let kan afinstalleres igen med windows' fjern/tilføj program funktion i kontrolpanelet
  • Ønsker du et privat demosystem opsat på din egen eller på vores server i stedet for ovenstående fælles demo, så kontakt os på e-mail sc@systemconnect.dk eller tlf. 4717 0018
  • Evt. problemer med demosystemet kan fejlmeldes pr. mail til gsl@systemconnect.dk 

Lidt om historien: D. 02.09.2013 blev det officielt udmeldt fra Microsofts side at Dynamics C5 fra version 2014 vil blive baseret på samme teknologi som Dynamics NAV 2013R2. Det betyder at C5 skifter grundlæggende teknologi og udseende - og supporten af den forældede teknologi fra Klassisk Dynamics C5 version 2012 og tidligere, ophører i 2018. Læs evt. mere på vores FAQ om emnet ved at klikke her!

 

Den nye Dynamics C5 er en rigtig stor fordel for dig som virksomhedsleder. Vælger du Dynamics C5 kommer der til at gå mange år før du igen skal bruge ressourcer på at skifte økonomisystem.
Med Dynamics C5 kan du roligt vækste din virksomhed til en koncern med flere selskaber og flere hundrede brugere. Du bliver ganske enkelt på det samme system, men skifter blot licens og begynder at bruge de funktioner du har brug for undervejs.

 

Dynamics C5 kan udvides op til tre brugere og de kan føre det antal regnskaber du ønsker. Den har ingen databasebegrænsning eller begrænsning i antal regnskaber - og selvom startpakken har en transaktionsbegrænsning på 2.500 pr. år pr. regnskab, er den begrænsning let at slippe af med når behovet opstår.
Er tre brugere ikke nok - eller ønsker du yderligere funktionalitet fra NAV-programpakken du allerede har installeret? Ja så skifter du blot din Dynamics C5 licens ud med en Dynamics NAV licens - programmet er helt det samme, og du og dine medarbejdere skal derfor ikke lære noget nyt eller ændre forretningsgangen!
...og med NAV licensen kan du vokse til flere hundrede medarbejdere - og langt ud over Danmarks grænser! NAV findes nemlig på mange sprog - både europæiske sprog og sprog udenfor EU. 

 

Du kan læse mere om indholdet i den nye C5 version 2014 i denne folder:

 


 

Dynamics C5 prisliste pr. 1. oktober 2013

 Pr. måned

1, 2 eller 3 navngivne bruger(e), leje pr. bruger, pr. måned
Inkl. max 2.500 transaktioner pr. regnskab pr. år

Se under Hosting
1 eller 2 ekstra brugere til din revisor og/eller Systemconnect-support
Se under Hosting
Ubegrænsede antal transaktioner pr. år
Se under Hosting


Alle priser er ekskl. moms og levering.
Der tages forbehold for fejl, pris- og specifikationsændringer.
 

 

SystemConnect ApS | Dam Enge 8 | 3660 Stenløse | Tel 47 17 00 18 | Fax 31 73 20 83 | sc@systemconnect.dk